Nyt OUH: Projektforslag lader vente på sig

Torsdag skulle totalrådgiveren på Nyt OUH - Medic OUH - have afleveret sit færdige og tilrettede projektforslag. Men det er forsinket.

Politikere og borgere i Region Syddanmark må væbne sig med tålmodighed lidt endnu.

I juni afleverede Medic OUH sit projektforslag til Region Syddanmark. Et forslag, som viste, at byggeriet ville blive 1,3 milliarder kroner dyrere end de 6,2 milliarder kroner, der er sat af til det.

Lav det om
Forslaget fik hårde ord med på vejen af flere medlemmer af regionsrådet, og Medic OUH blev bedt om at komme med et nyt og tilrettet projektforslag. Dét forslag skulle de have afleveret torsdag.

Men det længe ventede tilrettede projektforslag om Nyt OUH, som Medic OUH skulle have afleveret til Region Syddanmark, er altså endnu ikke færdigt.

Økonomi- og areal-planer ikke færdige
Men ifølge formanden for innovationsudvalget i Region Syddanmark, Karsten Uno Pedersen fra Socialdemokraterne, så er Medic OUH  endnu ikke færdige med den del af projektforslaget, der handler om økonomi og arealanvendelse.

- Det er jo ikke en lille knaldroman, de kommer med, så jeg har lidt forståelse for, at det tager tid. Omvendt så har de jo også haft tiden til det, siger Karsten Uno Pedersen.

Medic OUH har bedt om at få lov at vente med at aflevere til en gang i begyndelsen af næste uge.

Skal kunne stole på det
- Jeg har respekt for, at de vil aflevere noget, der er ordenligt, og når de kommer med noget, skal det være noget, vi kan stole på, siger han, siger Karsten Uno Pedersen.

Innovationsudvalget skal behandle det nye og tilrettede projektforslag fra Medic OUH på et møde på torsdag i næste uge.

Oversigt

    Oversigt