Nyt stenkast i Vollsmose mod politiet

Nyt stenkast i Vollsmose rettet mod politiet. Kort før midnat natten til fredag blev en patruljevogn ramt af en sten, da betjentene var på vej hjem fra Birkeparken med to anholdte. Det fortæller vagthavende ved Odense Politi til TV2/FYN.

Klokken 22.59 blev politiet kaldt til Birkeparken, hvor en 14-årig og en 20-årig mand blev holdt tilbage, efter at de på fersk gerning var blevet taget i at bryde ind i en lejlighed. De to havde sparket en dør i lejligheden ind.

To patruljevogne ankom og anholdt de to tyve, men da den ene patruljevogn ville køre fra stedet, blev den ramt på siden af en sten. Politiet så samtidig en ung dreng løbe fra stedet.

Betjentene kaldte på assistance, og derfor sendte Odense Politi intet mindre end 20 civile og uniformerede betjente til Vollsmose for at lede efter stenkasteren. Det lykkedes dog ikke at finde ham.

Onsdag aften kastede en større gruppe flere sten mod politiet, da betjente ville foretage et rutinetjek. Odense Politi efterforsker nu de to sager i forsøget på at finde gerningsmændene.

Oversigt

    Oversigt