I det fynske folks tjeneste

Nyt trænerteam til Fyns bedste kvindefodboldhold

Onsdag kunne Fyns bedste kvindefodboldhold, Odense Q, præsentere nyt trænerteam for deres hold i kvindernes bedste liga.

Det nye trænerteam i Odense Q består af Rasmus Jarner Olsen, Ronnie Reifling og Jakob Pavar Langhoff, der sammen med gengangerne - målmandstræner Tommy Edelweiss og fysisk træner og fysioterapeut Kevin Trigalo - skal lede slagets gang i Odense Q's bestræbelser på at forblive i Ligaen.

- Det er et sindsygt spændende projekt. For det første så har vi en kanon ungdom nedenunder, og i forhold til at skulle træne herrer, så er der her nogle meget, meget dedikerede piger, siger Jakob Pavar Langhoff.

Odense Q blev startet op for en halv års tid siden på fundamentet fra, da OB havde et kvindehold i den bedste liga.

- Jeg gælder mig sindsygt meget til at komme i gang. Det nye trænerteam har nogle spændende visioner og ambitioner for holdet, siger anfører Tenna Kappel.

- Vi har fået et rigtig godt førstehåndsindtryk af det nye trænerteam og deres planer med holdet, og vi glæder os til at se dem i aktion, når vi starter op igen senere på måneden, siger Rene Hansen, bestyrelsesformand i Odense Q.

En af nye cheftrænere Jakob Pavar Langhoff og anfører Tenna Kappel gæstede studiet torsdag på TV 2/FYNs Nyhedskanal. Se interviewet her:

07:38 Luk video

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.