I det fynske folks tjeneste

Nytår i brummen: 25-årig varetægtsfængslet for flere tyverier

Foto: Per Frank Paulsen

En 25-årig tidligere straffet mand er lørdag formiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger for at have stjålet en motorcykel og fire trailere.

Nytårsaften 2016 blev lørdag formiddag markant ændret for en 25-årig mand fra Odense.

Efter en række tyverier blev manden, der tidligere er straffet for blandt andet at have stjålet, ved Retten i Svendborg varetægtsfængslet i fire uger.

Fyns Politi modtog fredag formiddag en anmeldelse om, at der på en adresse i det nordvestlige Odense holdt en stjålen motorcykel. Politiet undersøgte sagen, og på adressen traf patruljen en 25-årig mand.

Det viste sig, at nummerpladen ganske rigtigt stammede fra en stjålen motorcykel - men den sad på en helt anden motorcykel.

Ved ransagning på adressen fandt politiet yderligere fire stjålne trailere, der alle var efterlyst i forvejen.

Den 25-årige mand blev så sent som i august 2016 prøveløsladt med en reststraf på 188 dage efter at have afsonet en dom for blandt andet berigelseskriminalitet.

Historikken taget i betragtning blev manden derfor lørdag klokken 11 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg.

Dommeren valgte at følge anklagemyndighedens påstand om varetægtsfængsling, og den 25-årige blev varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger.

Kendelsen om varetægtsfængsling blev ikke kæret, oplyser Fyns Politi.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.