Nytårsmenuen står på take-away

Flere og flere fynboer vælger den nemme løsning, når der skal mad på bordet nytårsaften. Det er, ifølge flere fynske restauranter, meget populært at bestille take-away nytårsaften.

Den første januar ryger der traditionen tro en del take-away over disken. Men nu bliver det også mere og mere populært at bestille take away nytårsaften. Og at fynboerne vælger den nemme løsning på årets sidste aften, det kan restuaranterne tydeligt mærke.

-Vi starter tidligt og slutter meget, meget sent. Og der er heldigvis noget ekstra personale på, som tager over, forklarer Carsten Holmbjerg, der er Restaurantchef på Lei:K i Odense.

Igennem årene er antallet af fynboere, der bestiller take-away til nytårsfesten steget. Men samtidig er der ifølge Carsten Holmbjerg også kommet flere, der netop tilbyder det produkt.

- Der er kommet flere, der leverer nytårsmad ud af huset. I dag kan du både købe det i Bilka og Føtex, så der er rigtig mange om buddet.

Også hos Restaurant Rudolf Mathis i Kerteminde har de haft travlt.

- Der er rigtig mange, der holder nytårsaften sammen, og for ikke at en skal stå i køkkenet hele dagen, så siger de ' vi køber maden ude fra'. Så får de lige præcis, hvad de skal bruge, og der er ikke noget spild, det tager ingen tid at lave maden, og man kan bare holde fest i stedet for, siger Puk Lyskjær Larsen, der er kok og restauratør hos Rudolf Mathis i Kerteminde.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt