OB ændrer ikke målsætning

Salget af Djiby Fall betyder ikke noget for OB's målsætning, siger direktør Kim Brink. Allerede lørdag eftermiddag skal OB vise, hvad de kan uden Djiby Fall.

Efter tre hektiske dage og nætter med forhandlinger med den russiske klub Lokomotiv Mos­kva om salget af Djiby Fall, ser Kim Brink nu fremad mod dagen kamp mod FC Midtjylland.

- Kampen er en vaskeægte topkamp, hvor der er noget på spil for begge klubber. Det er disse opgør, der sætter ekstra spænding og kulør på sæsonen, siger Kim Brink til OB.dk

Direktøren har stor forståelse for, at fansene er overraskede over salget af Djiby Fall. Og Kim Brinkunderstreger, at OB ikke havde planlagt at sælge Fall.

- Det drejer sig om det rigtige tilbud. Det har vi ikke fået før nu, og vi havde en aftale med Djiby Fall om, at vi ville acceptere, hvis der kom et attraktivt tilbud for både ham og OB. Det har vi selvfølgelig stået ved.

Flere medier har beskrvet salget af Djiby Fall som et tegn på, at OB sætter økonomi over de sportslige ambitioner. Men det afviser direktør Kim Brink.

- Vi arbejder med to bundlinjer. Den sportslige og den økonomiske. Sådan er det, og her er fremtidig planlægning et nøglebegreb. Folk kan mene, at salget svækker os på kort sigt, men det er netop sådanne handler, der styrker os på lang sigt, siger Kim Brink og vender tilbage til lørdagens topbrag.

Eftermiddagens kamp begynder kl 17.00.

Læs mere

Oversigt

    Oversigt