OB-anfører har stille drøm om et eventyr

Chris Sørensen er blevet 34 år, så det er ved at være nu, hvis han skal i Champions League-gruppespillet.

Deltagelse i et Champions League-gruppespil er noget af det største for en fodboldspiller.

Derfor håber OB-anfører Chris Sørensen også inderligt, at fynboerne slår spanske Villarreal i playoff-runden, hvor første kamp spilles i Odense onsdag aften.

Det er nemlig ved at være sidste for chance for den 34-årige forsvarsspiller, hvis han skal prøve sig af på allerhøjeste klubniveau.

- Det ville være stort og et drømmescenario for alle. Men vi skal spille to kampe, hvor vi skal være dygtige og måske og ret heldige for at gå videre.

- Og ja, det er da ved at være sidste udkald for mig, selvom jeg pønser på, at gruppespillet også kan nås næste år. Det ville være rart at få med, for det ville være en stor ting at huske tilbage på engang, siger Chris Sørensen.

Han kan godt mærke, at OB er tæt på at være i gruppespillet.

- Der er mere fokus på klubben nu, det mærker vi godt, og pressen er mere talstærkt til stede end normalt. Der er sådan en speciel stemning over det hele, men det er svært at sætte ord på, fortæller han.

OB-spillerne har netop set en træningskamp mellem Villarreal og italienske Lazio på dvd. OB får noget at se til, konstaterer Chris Sørensen.

- Det går hurtigt, når Villarreal spiller, og det går markant hurtigere, end da vi mødte Panathinaikos i sidste runde. De kan noget, vi andre ikke kan.

- De spiller i et tempo, som vi gerne selv vil spille i engang. Men det bliver næppe i min tid. Så vi skal være uhyre dygtige på de måske få chancer, vi får, siger han.

Returkampen i Spanien spilles i næste uge.

Oversigt

    Oversigt