OB-anfører vil slå AaB i kamp om europæiske pladser

OB har ikke tabt i tre kampe, så resultatmæssigt har det været godkendt, mener Anders Møller Christensen.

OB-anfører Anders Møller Christensen er tilfreds med, at fynboerne i de tre seneste superligakampe har hentet fem point ind på kontoen.

Tre kampe i træk uden nederlag og senest 1-1-resultatet i søndagens opgør i Parken mod førerholdet FC København styrker den fynske selvtillid.

De seneste kampe og den øjeblikkelige femteplads giver OB'erne tro på, at målsætningen om europæisk fodbold i næste sæson kan indfries.

- Vi holder stadig fast i vores målsætning og stræber efter de europæiske pladser, siger Anders Møller Christensen.

På søndag skal OB hjemme møde AaB, der lige nu indtager ligaens fjerdeplads, som giver adgang til kvalifikationen i Europa League, så det bliver en nøglekamp.

- Det bliver en spændende kamp, for AaB ligger og kæmper sammen med os, så det bliver en vigtig kamp, siger Anders Møller Christensen.

Midterforsvareren spillede en god kamp i Parken, hvor han sammen med OB-makkeren Daniel Høegh var med til at holde FCK-angriberne Cesar Santin og Andreas Cornelius nede på nul scoringer i opgøret.

Personligt mærker Anders Møller Christensen også, at formen er støt stigende.

- Det er gået fint, men jeg synes også, at vi har fået godt styr på det nede bagi, og det er noget af årsagen til, at det er gået godt for mig, siger Anders Møller Christensen.

OB's seneste opgør mod AaB endte 2-2 i Aalborg den 6. marts. I den kamp sikrede OB sig et point med en scoring af Cedric Nkoum i overtiden.

AaB har 38 point på fjerdepladsen, mens OB har et point færre på femtepladsen. Der resterer syv spillerunder.

Oversigt

    Oversigt