I det fynske folks tjeneste

OB-angriber skifter til skotsk fodbold

OB har sendt angriberen Thomas Mikkelsen til Skotland. Han skifter til Dundee United FC på en lejeaftale, der løber frem til sommer.

Foto: Keld Navntoft/Scanpix

Efter tre ugers vinterpause mødtes OB-truppen fredag formiddag til årets første fællestræning. Af forskellige årsager manglede der fire spillere, en af dem var angriberen Thomas Mikkelsen.

Og det var der en ganske god grund til.

Thomas Mikkelsen er i stedet taget til Skotland, hvor han frem til sommerpausen skal spille for Dundee United FC i den  næstbedste skotske række.

Det bekræfter begge klubber nu på deres hjemmesider.

Dundees manager, Ray McKinnon, fortæller til klubbens hjemmeside, at lejeaftalen nu er på plads, så Thomas Mikkelsen allerede kan komme i kamp i aften.

- Han er stærk og aggressiv spiller, som er god i luften, og jeg tror, at han vil score nogle mål fra nu af og indtil slutningen af sæsonen.

- Han er fit, og hvis hans spilletilladelse går igennem, vil han gå direkte ind i aftenens trup, siger manageren.

Dundee ligger nummer to i The Scottish Championship, og skal fredag aften spille topopgør mod Hibernians, der ligger et point foran Dundee i topstriden.

Håber på spilletid

OB's sportschef, Jesper Hansen, bekræfter, at Thomas Mikkelsen nu igen, for tredje gang i sin tid i OB, bliver lejet ud.

- Thomas har ikke fået så meget spilletid i efteråret. Han vil gerne spille fast, og det har vi forståelse for. Thomas spiller i Dundee i foråret, og derefter håber på vi, at vi får en spiller hjem, som har fået en masse spilletid, siger OB’s sportsdirektør, Jesper Hansen, til klubbens hjemmeside.

Thomas Mikkelsen glæder sig til at komme i gang i det skotske og håber på at få masser af spilletid, hvilket er hele formålet med hans lejeaftale.

- Dundee United FC er en stor og traditionsrig klub, og de har taget rigtig godt imod mig. Førsteprioriteten er at spille, så det er det, jeg håber på. Jeg har fået at vide, at det er en stor klub heroppe, så de håber på at rykke op igen med det samme. Jeg ønsker OB al mulig held og lykke i den kommende forårssæson, siger Thomas Mikkelsen til ob.dk.