OB ansætter fysisk træner

OB har ansat en ny assistenttræner, der får ansvar for den fysiske træning af førsteholdstruppen og delvist af talentafdelingen.

Engelske Simon Hollyhead er i dag blevet præsenteret som ny assistenttræner i OB. Han har tidligere været assistenttræner i svenske Malmö FF og norske SK Brann, men frem til sommeren 2017 skal han svinge pisken over de stribede fra Odense.

- Vi glæder os rigtig meget til at få Simon med i vores trænerteam. Han har en god erfaring som assistent og er dygtig til at kombinere den fysiske træning med de specifikke krav, der gør sig gældende for, at et fodboldhold kan præstere optimalt. Hans fokus kommer først og fremmest til at ligge på ligaholdet, men han får også en funktion i forhold til at sikre den røde tråd i den fysiske træning fra talentholdene til ligatruppen, hvilket kommer til at ske i tæt samarbejde med ungdomsholdenes trænerstab. Simon bliver et godt supplement til vores i forvejen dygtige trænerteam, og vi glæder os til samarbejdet, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Simon Hollyhead er universitetsuddannet indenfor fysisk træning og i færd med at færdiggøre sin A-licens som fodboldtræner. Han glæder sig til de nye fynske udfordringer i en klub, han kender i forvejen.

- Det er en rigtig god mulighed for mig, at være med i den udvikling, som OB er inde i. Det er en af de største klubber i dansk fodbold med en fantastisk historie. Jeg kender klubben i forvejen og har ikke kunnet undgå at bemærke de europæiske resultater, OB opnåede i min første tid i Skandinavien. Derfor var jeg også meget begejstret, da jeg blev kontaktet af Kent Nielsen, og efter de samtaler jeg havde med Kent og John Bredal efterfølgende, var jeg ikke i tvivl om, at det var et spændende og interessant job. Jeg har arbejdet sammen med nogle inspirerende mennesker og dygtige trænere i Roland Nilsson og Rikard Norling i de seneste fem år, og jeg ser frem til at gøre alt hvad jeg kan for at støtte op omkring det øvrige trænerteam i OB, siger Simon Hollyhead til ob.dk og fortsætter:

- For mig er det vigtigt, at vi hele tiden skaber udvikling for spillerne, både i forhold til deres individuelle karrierer, men først og fremmest i forhold til det spilsystem, som Kent Nielsen ønsker at praktisere i OB. Spillerne skal nyde træningen, og i en fodboldverden, hvor intensiteten bliver større og større, er det vigtigt at vi også fokuserer på den del i træningen, så vi bliver bedst muligt gearede til at spille positiv og underholdende fodbold, der hele tiden har det at vinde som det allervigtigste.

Oversigt

    Oversigt