OB bed sig fast i toppen

Sidste sæsons bronzevindere, OB, meldte sig søndag tilbage i toppen af SAS-ligaen efter hjemmesejr over Viborg. Gæsterne roder stadig rundt i den tunge ende.

OB fik en glimrende generalprøve inden UEFA Cup-kampen mod Hertha Berlin, da fynboerne søndag aften sejrede 2-0 over Viborg i SAS-ligaen foran 8180 tilskuere.

Føringsmålet på Fionia Park i Odense kom fra Tobias Grahn, der i slutningen af første halvleg sendte et langskud forbi John Alvbåge i Viborg-målet. Det var Grahns fjerde sæsonmål, og i anden halvleg øgede Bechara Oliveira OB-føringen til 2-0 på et flot frispark.

Med sejren fik OB kontakt til toppen af SAS-ligaen og er oppe på tredjepladsen. Viborg skabte intet i kampen, og spillet hos jyderne passede fint med deres placering i bunden af SAS-ligaen. Blot et point over nedrykningsstregen.