OB besejret af stærkt Brøndby-hold

På en skarp første halvleg grundlagde Brøndby sæsonens anden udebanesejr, da OB blev besejret med 3-1 i Odense.

Udebanekompleks og tiltagende krisestemning behøver endnu ikke blive skrevet på dagsordenen i Brøndby, efter de forsvarende mestre lørdag genfandt opskriften på udebanesejre i Superligaen med 3-1 over OB og tilbageerobrede andenpladsen tre point efter FC København.

I den første udebanesejr siden den 31. juli viste Morten Skoubo landsholdsformatet med to klassemål inden pausen, hvor Michael Laudrups mandskab scorede i alt tre gange og producerede yderligere tre meget store chancer. Den stærke Brøndby-angriber drog til fulde udbytte af samspillet med Johan Elmander, der også kom på måltavlen, og hullerne på et søvnigt OB-hold, der fra start slet ikke fik sat sig på kampen foran 12.648 tilskuere på Fionia Park i Odense.