OB brændte chance på chance mod AaB

OB havde chancerne til en storsejr mod AaB, men fynboerne brændte alt for meget i kampen, der endte 1-1.

OB havde stribevis af chancer mod AaB, men fynboerne manglede skarpheden i 1-1-kampen på Fionia park.

I første halvleg var AaB-spillerne nærmest reduceret til kegler, som fynboerne spillede uden om efter behag. Nordjyderne havde ikke et eneste skud på mål i de første tre kvarter, mens OB'erne derimod havde masser. De var stærkere, hurtigere og bedst med bolden.

Utallige indlæg sendte OB-spillerne ind i modstanderens felt, ligesom de flere gange spillede Peter Utaka fri i dybden. Men AaB kunne glæde sig over en lang række redninger fra målmand Karim Zaza, og at den normalt så målfarlige Utaka virkede kold i det bidende efterårsvejr.

En time inde i kampen havde han åbenbart fået varmen. I hvert fald var Peter Utaka sikker, da Johan Absalonsen i et kontraangreb spillede nigerianeren helt fri. 1-0 til hjemmeholdet og Utakas 11. sæsonmål.

Efter målet overlod OB initiativet til gæsterne, og det skulle det fynske mandskab aldrig have gjort. AaB'erne tilspillede sig pludselig chancer, og med lidt over tyve minutter igen scorede Andreas Johansson til 1-1.

Med det ene point spillede OB sig tilbage på SAS Ligaens førsteplads, mens AaB kun har hentet to point i de seneste fem kampe.