I det fynske folks tjeneste

OB burde have lukket kampen

OB-spillerne ærgrede sig over, at de ikke magtede at score til 2-0 i begyndelsen af UEFA Cup-kampen mod Parma. Det mål havde knækket italienerne, mente de.

OB tabte tabte til Parma

Det var en flok ærgerlige OB-spillere, der efter 1-2-nederlaget til FC Parma i UEFA Cuppens gruppespil forsøgte at finde årsagen til, at det efter en god start endte så skidt.

De mente, at italienerne var klappet sammen, hvis fynboerne havde scoret til 2-0 på en af mange chancer i den første halve time. I stedet vendte Parma 1-0 til 1-2.

- Det var de små marginaler, som afgjorde kampen. Vi havde alle chancer for at komme på 2-0. Det udnyttede vi ikke. Havde vi gjort det, så havde kampen set helt anderledes ud. Det tror jeg ikke, at de var kommet tilbage fra, sagde holdets svenske kreatør Tobias Grahn.

God start

- I stedet trak vi os tilbage, og så blev kampen pludselig på deres præmisser. Jeg er utroligt skuffet over det lige nu, sagde han.

Også fynboernes målscorer Esben Hansen ærgrede sig over, at holdet ikke havde slået til, da muligheden bød sig.

- Vi kunne ikke have fået en bedre start. Havde vi scoret til 2-0, så var de faldet sammen, sagde Esben Hansen. Ved stillingen 1-0 efter et kvarter headede Anders Møller Christensen bolden på den ene opstander efter hjørnespark.