OB-chef satser på intakt trup

OB-direktør Kim Brink regner med, at OB-truppen forbliver stort set intakt i vinterpausen, efter at klubben i sommer havde stor ind- og udskiftning.

Fodboldklubben OB's direktør, Kim Brink, forventer, at klubben stort set holder truppen intakt i det kommende transfervindue, der åbner til januar.

- I sidste transfervindue tilknyttede vi otte spillere, og seks-syv spillere forsvandt. Det får I ikke at se i dette vindue. Slet ikke, siger Kim Brink til B.T.

Torsdag sagde OB-træner Lars Olsen til samme avis, at han "i allerhøjeste grad har tænkt sig at købe ind" i denne vinters transfervindue.

- Jeg ved ikke, hvad Lars har tænkt på. Vores bredde er glimrende, og jeg regner bestemt ikke med, at vi skal købe stort ind, siger Kim Brink.

- Vores bænk har været ufatteligt stærk i stort set alle kampe. Og mange af dem, der har spillet få kampe, er gode nok til at spille på andre SAS Liga-hold. Det viser den efterspørgsel, der er på dem, siger direktøren.

OB overvintrer på en tredjeplads i SAS Ligaen, fire point efter topholdet Brøndby, efter at fynboerne skiftede stort ud på holdet før sæsonstarten.

Oversigt

    Oversigt