I det fynske folks tjeneste

OB-chef satser på intakt trup

Kim Brink satser på ay bevare truppen

OB-direktør Kim Brink regner med, at OB-truppen forbliver stort set intakt i vinterpausen, efter at klubben i sommer havde stor ind- og udskiftning.

Fodboldklubben OB's direktør, Kim Brink, forventer, at klubben stort set holder truppen intakt i det kommende transfervindue, der åbner til januar.

- I sidste transfervindue tilknyttede vi otte spillere, og seks-syv spillere forsvandt. Det får I ikke at se i dette vindue. Slet ikke, siger Kim Brink til B.T.

Torsdag sagde OB-træner Lars Olsen til samme avis, at han "i allerhøjeste grad har tænkt sig at købe ind" i denne vinters transfervindue.

- Jeg ved ikke, hvad Lars har tænkt på. Vores bredde er glimrende, og jeg regner bestemt ikke med, at vi skal købe stort ind, siger Kim Brink.

- Vores bænk har været ufatteligt stærk i stort set alle kampe. Og mange af dem, der har spillet få kampe, er gode nok til at spille på andre SAS Liga-hold. Det viser den efterspørgsel, der er på dem, siger direktøren.

OB overvintrer på en tredjeplads i SAS Ligaen, fire point efter topholdet Brøndby, efter at fynboerne skiftede stort ud på holdet før sæsonstarten.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.