I det fynske folks tjeneste

OB: Det er ærgerligt

OB er ude af UEFA-cuppen.

OB's spillere og ledere regnede ikke med noget, men de håbede trods alt på, at torsdagens resultater i UEFA Cuppen ville kunne bringe OB videre i turneringen. Det flaskede sig dog ikke for det fynske mandskab, men alligevel var der ikke dyb skuffelse i OB-lejren. [size=2] [/size]

Det skriver Ritzau.
- Medmindre vi havde vundet UEFA Cuppen, så skulle det jo have
en ende. Men jeg synes, det er pisse ærgerligt. Spillerne har leveret en kæmpe indsats, og vi har nok manglet det held og de marginaler, der skal til, sagde OB's assistenttræner, Michael Hemmingsen, efter torsdagens to sidste kampe i OB's UEFA Cup-gruppen.

Mens de to kampe, Parma-Osasuna og Heerenveen-Lens, blev afviklet sad OB's forsvarsspiller Chris Sørensen i et sommerhus og håbede, at det ville gå OB's vej.
- Det kunne have været nogle sjove kampe, men vi må konstatere, at vi mangler et enkelt mål i regnskabet. Havde Lens ikke udlignet mod os tre minutter før tid, så havde vi været videre. Jeg er ikke skuffet, for jeg er tilfreds med det, vi har præsteret i UEFA Cuppen. Vi er blevet bedre fodboldspillere, og vi er klar til flere kampe på det niveau, sagde Chris Sørensen.

Parma, Osasuna og Lens gik videre fra gruppen, mens OB og Heerenveen er færdige i turneringen.

/ritzau/

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.