OB-direktør: Villarreal er fremragende

OB-direktør Thomas Christensen er godt tilfreds med, at OB skal op mod Villarreal. Han ser to fynske fordele.

Spillere, ledere og trænere i OB vidste allerede inden fredagens lodtrækning, at der venter en svær opgave i play off-runden om en plads i Champions League-gruppespillet.

Arsenal, Lyon, Villarreal, Benfica og Bayern München var de fem alternativer. Det endte med spanske Villarreal.

- Ingen tvivl om, at det er en meget vanskelig lodtrækning, men skal vi ikke være enige om, at alle fem hold er tophold i Europa og vanskelige modstandere. Det vidste vi, inden vi gik ind til lodtrækningen, siger OB-direktør Thomas Christensen og tilføjer:

- Vi ser frem til nogle meget spændende og også meget udfordrende kampe. Ingen tvivl om det.

Direktøren glæder sig over, at den fynske klub med sejren over Panathinaikos er sikret en plads i Europa League-gruppespillet, hvis det ender med et samlet nederlag til Villarreal.

- Vi har nået et stort mål både økonomisk og sportsligt, og nu skal vi bare køre videre på bølgen, siger direktøren.

Han håber, at den garanterede succes i form af pladsen i Europa League får spillerne til at spille frit mod det spanske storhold.

OB var jo heller ikke favoritter mod Panathinaikos, som direktøren påpeger, hvorefter han finder to fynske fordele forud for den svære duel.

- Spanien er et af de stærkeste lande i Europa, så det bliver svært. Men vi kan spille mere frit, og så ser det ud til, at vi får fordel af hjemmebane i den første kamp.

Fynboerne kender en del til deres kommende spanske modstander.

- Vi har spillet mod dem før, vi har set dem mod AaB og kender dem fra tv. Jeg vurderer, vi har et godt kendskab til dem.

- Det er et fremragende teknisk og stærkt mandskab, siger Thomas Christensen, der vil lade trænerne om at komme med en opskrift på samlet sejr over spanierne.

Oversigt

    Oversigt