I det fynske folks tjeneste

OB: Dybt uacceptabel avishistorie

OB raser over Ekstra-Bladets historie.

OB raser, efter at Ekstra Bladet på forsiden af lørdagens avis bringer en usand historie om, at fynboernes profil, Eric Djema-Dejmba, skulle være indblandet i et klammeri på Odense Banegårds Center.

Avisen skriver, at Djemba-Djemba fredag aften var den ene part i klammeriet, der endte med, at en kvinde bed en politibetjent i låret, hvorefter hun blev anholdt.

Men det er ikke korrekt, at Eric Djemba-Djemba var indblandet i sagen.
- Jeg ved ikke hvorfra, at Ekstra Bladet har fået historien. OB og Eric Djemba-Djemba har intet med den sag at gøre, siger vagtchefen ved Fyns Politi, Lars Thede, til TV 2/FYN.

I OB betegner kommunikationschef Peter Hørlüch Ekstra Bladets håndtering af sagen som "dybt uacceptabel".
- Det er os komplet uforståeligt, at de kan hænge en uskyldig ud på den måde. Og vi agter nu at forfølge sagen, siger han til TV 2/FYN.

Peter Hørlüch fortæller, Eric Djemba-Djemba på tidspunktet, hvor klammeriet fandt sted på Odense Banegårds Center, sad hjemme foran fjernsynet sammen med holdkammeraten Emmanuel Clottey og så en fodboldkamp fra den tyske Bundesliga. Djemba-Djema er "rystet" over den usande historie.

Ekstra Bladet bragte også lørdag formiddag historien på avisens hjemmeside, inden den klokken cirka 10.30 blev pillet af.
- Det undrer os, at de endnu ikke har korrigeret den, når de ved, at den er usand, sagde Peter Hørlüch, mens historien stadig var tophistorie på hjemmesiden.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.