I det fynske folks tjeneste

OB: Dybt uacceptabel avishistorie

OB raser, efter at Ekstra Bladet på forsiden af lørdagens avis bringer en usand historie om, at fynboernes profil, Eric Djema-Dejmba, skulle være indblandet i et klammeri på Odense Banegårds Center.

OB's fans får endnu en top-kamp på stadion. Onsdag aften er det mod FCK.

Avisen skriver, at Djemba-Djemba fredag aften var den ene part i klammeriet, der endte med, at en kvinde bed en politibetjent i låret, hvorefter hun blev anholdt.

Men det er ikke korrekt, at Eric Djemba-Djemba var indblandet i sagen.
- Jeg ved ikke hvorfra, at Ekstra Bladet har fået historien. OB og Eric Djemba-Djemba har intet med den sag at gøre, siger vagtchefen ved Fyns Politi, Lars Thede, til TV 2/FYN.

I OB betegner kommunikationschef Peter Hørlüch Ekstra Bladets håndtering af sagen som "dybt uacceptabel".
- Det er os komplet uforståeligt, at de kan hænge en uskyldig ud på den måde. Og vi agter nu at forfølge sagen, siger han til TV 2/FYN.

Peter Hørlüch fortæller, Eric Djemba-Djemba på tidspunktet, hvor klammeriet fandt sted på Odense Banegårds Center, sad hjemme foran fjernsynet sammen med holdkammeraten Emmanuel Clottey og så en fodboldkamp fra den tyske Bundesliga. Djemba-Djema er "rystet" over den usande historie.

Ekstra Bladet bragte også lørdag formiddag historien på avisens hjemmeside, inden den klokken cirka 10.30 blev pillet af.
- Det undrer os, at de endnu ikke har korrigeret den, når de ved, at den er usand, sagde Peter Hørlüch, mens historien stadig var tophistorie på hjemmesiden.