OB erobrede førstepladsen

OB havde et topholds klassiske held, mens bundholdet Randers omvendt manglede marginalerne, da det blev til en fynsk sejr på 1-0 i mandagens SAS Liga-kamp.

OB's 1-0 sejr på hjemmebane over Randers FC i mandagens SAS Liga-opgør var historien om det evige uheld og den manglende skarphed, der følger et bundhold. Og samtidig historien om det held, der kronisk tilsmiler et hold i toppen af tabellen.

John "Faxe" Jensens tropper fra Randers var langt hen ad vejen med i kampen mod det fynske tophold, men i de afgørende situationer blev det tydeliggjort, at det bare ikke går kronjydernes vej for tiden.

Den brasilianske lejesvend fra FC København, den tidligere OB-yndling José Junior, fik en hæderlig debut i gæsternes angreb. Den omrejsende angriber fik vist, at han trods lysår fra spilletid i FCK de seneste mange måneder ikke har glemt, hvordan man udgør en evig trussel mod modstandernes mål. Men scoret fik han ikke.

Efter en gabende kedelig første halvleg kom der gang i løjerne, da Henrik Hansen bragte OB foran efter 30 sekunders spil i anden halvleg. Henrik Hansens skud kom dog først og fremmest i kontakt med netmaskerne, fordi Randers' Issah Ahmed rettede bolden af.

Med den heldige scoring kunne OB for anden SAS Liga-kamp i træk hente en 1-0-sejr hjem uden for alvor at imponere. Det er man sikkert ligeglad med på Fyn, hvor man med den øjeblikkelige førsteplads i SAS Ligaen fik sig en perfekt optakt til torsdagens Europa League-kvalifikationskamp mod Genoa.

I Randers-lejren må der omvendt være dybe panderynker. Her er status en sidsteplads med blot et point efter seks runder.