OB færdig i Royal League

OB\'s optræden i Royal League er endegyldigt overstået i denne omgang. Nederlaget til Brann Bergen betyder, at sidste kamp er uden betydning for fynboerne.

-

OB løb torsdag ind i det tredje nederlag i Royal League. I Vestlandshallen slog Brann Bergen OB 2-1, og dermed er fynboerne uden mulighed for at nå mellemspillet i klubturneringen.

Allerede efter tre minutters spil havde Branns Dylan Macallister bragt hjemmeholdet foran, mens 3500 tilskuere jublede i den udsolgte Vestlandshallen.

Og den 193 centimeter høje australske angriber skulle volde OB\'erne endnu flere problemer, for efter 28 minutter havde han fordoblet føringen på hovedstød.

I anden halvleg var OB tvunget frem på banen, men først syv minutter før tid fik venstrebacken Chris Sørensen reduceret direkte på frispark efter en situation, hvor Branns Olafur Bjarnarson blev vist ud efter at have nedlagt sidste mand.