I det fynske folks tjeneste

OB-fanklubformand: Drømmer om medaljer

Det er jubelscener som denne her Jesper Bruun-Givskud håber på at se mange flere af i den nye sæson.

Den fynske fodboldstolthed åbner sæsonen søndag aften i Brøndby. Formanden for fanklubben De Stribede håber på, at kampen kan blive begyndelsen på en stor sæson for OB.

Efter små to måneder med EM-fodbold og Superliga-pause trækker OB-spillerne igen de stribede trøjer over hovedet, når de løber på banen mod Brøndby sent søndag eftermiddag.

Sidste sæsons skuffende tiendeplads skal byttes ud med en topplacering, og den tror OBs fanklub-formand også på.

- Jeg har rigtig store forventninger til sæsonen, og er sikker på, at vi ender på en af de pladser, der kan sende os i Europa. Det er svært at sige, om vi kan tage medaljer - men håbet er lysegrønt, siger Jesper Bruun-Givskud, der er formand for De Stribede.

Ro skal skabe resultater
Ansættelsen af Troels Bech som cheftræner, og klubbens satsning på egne og yngre spillere er med til at skubbe optimismen helt i top hos Jesper Bruun-Givskud.

- Der er meget mere ro på op til denne sæson. Jeg er glad for, at vi tør satse på vores egne unge spillere. Det betyder meget, for de er klubben, og har meget mere klubfølelse - og vi holder med klubben og ikke med spillerne, forklarer Jesper Bruun-Givskud.

Søndag kl. 17.00 løber spillerne på banen - og De Stribedes førertiger håber naturligvis på fynsk sejr.

- Vi vinder med et enkelt mål, og så er vi i gang. Jeg glæder mig usandsynlig meget, slutter han.

Ved du noget? Så send os et tip