OB-fans opførsel i Aalborg får nu konsekvenser

Efter at OB-fans opførte sig aggressivt på Aalborg Stadion, vil OBs kampe i Aalborg fremover blive betegnet som højrisiko-kampe. Seks OB-fans blev anholdt og masser af romerlys brugt som skyts, til stor gene for resten af tilskuerne på Aalborg Stadion. Det var essensen af fynboernes besøg til superligaopgøret Aab-OB. En opførsel, der nu får konsekvenser.

-

Efter at OB-fans opførte sig aggressivt på Aalborg Stadion, vil OBs kampe i Aalborg fremover blive betegnet som højrisiko-kampe.
Seks OB-fans blev anholdt og masser af romerlys brugt som skyts, til stor gene for resten af tilskuerne på Aalborg Stadion. Det var essensen af fynboernes besøg til superligaopgøret Aab-OB. En opførsel, der nu får konsekvenser.

Vicepolitikommissær Ole Christensen, Aalborg Politi, siger til TV2 Fyn, at kampe med europæiske hold og de hjemlige Brøndby og FCK altid har været højrisikokampe på Aalborg Stadion. Efter weekenden, vil alle kampe i Aalborg med OB nu også blive betragtet som højrisikokampe.

Den var ligeledes gal for en måned siden, da OB gæstede FCK i Parken. Her måtte kampen afbrydes i flere minutter, på grund af romerlys på banen. Alligevel kom balladen bag på Aalborg Politi.
Odense Boldklubs officielle fanklub, Tigers, er bange for at blive sammenlignet med de aggressive fans.

Udover OB tabte kampen, så vil Aalborg Politi nu sende kopier af alt deres efterforskning videre til Odense Politi, så man fremover vil være bedre rustet.

Oversigt

    Oversigt