OB får det svært efter nederlag

OB tabte ude 1-3 til et overlegent italiensk mandskab i Genoa og får dermed svært ved at spille sig videre til Europa Leagues gruppespil.

OB får mere end svært ved at spille sig videre til Europa Leagues gruppespil. De danske sølvvindere tabte således 1-3 i den første af to kvalifikationskampe mod italienske Genoa og både vurderet ud fra resultatet og fynboernes spil, skal der et mindre mirakel til, hvis holdets europæiske togt skal fortsætte.

Genoa understregede kampen igennem, at forskellen mellem italiensk og dansk fodbold er så udtalt, at selv de næstbedste fra støvlelandet er de allerbedste danske hold overlegne i både tanke og handling.

Flere gange blev den odenseanske defensiv omkring Anders Møller Christensen og Espen Ruud spillet tyndt, og det var da også på den bagrund, at Emiliano Moretti kunne bringe holdet foran efter små 10 minutter. I anden halvleg skruede italienerne tempoet op, og den farlige angriber Luciano Figueroa kunne score efter en dødbold kort efter pausen.

Det lignede den totale ydmygelse, da Figueroa scorede til 3-0 kort efter endnu en dødbold, men Rurik Gislason fik i en klumpspilssituation med 20 minutter igen presset Giuseppe Biava til at score i eget net efter flot forarbejde af Njogu Demba-Nyren, hvilket trods alt holder liv i returkampen i Odense, der spilles om en uge.

Oversigt

    Oversigt