OB-feberredning i overtiden

I en fænomenal slutspurt og på to mål i overtiden vendte OB et truende nederlag til uafgjort 3-3 ude mod FC Nordsjælland.

I dommer Emil Laursens overtid fik OB givet sig selv et tåleligt resultat at gå på juleferie med. Holdet var ellers bagud 1-3 ude mod FC Nordsjælland, da uret passerede de 90 minutter, men i den sidste desperate offensiv fik OB udlignet til 3-3 på mål af Ulrik Laursen og Peter Nymann.

Således sluttede holdet kampen lige så markant af, som det havde begyndt. Efter et kvarters spil kom OB således foran med 1-0, da David Nielsen satte tåspidsen på et glimrende indlæg fra landsholdsspilleren Chris Sørensen, og gæsterne fra Fyn havde fuld kontrol over kampen den første halve time.

Men herefter gik det helt galt for Lars Olsens mandskab, der på 13 minutter kom bagud med 1-3, som også var pausestillingen, og set over hele kampen var FCN dominerende og havde stor grund til at ærgre sig over at have smidt tre sikre point væk.