Bronzeduel: OB fik 0-0 med hjem fra Esbjerg

OB og Esbjerg spillede torsdag aften 0-0 i den direkte duel om bronzemedaljerne.

OB måtte tirsdag aften se oprykkerne fra Esbjerg fB gå i omklædningsrummet med en foreløbig tredjeplads i Superligaen. Det stod klart efter 90 minutter og 0-0 på resultattavlen.

Resultatet betyder, at Esbjerg fortsat har et enkelt point ned til OB på fjerdepladsen. Der resterer fem runder af Superligaens mesterskabsspil, og de to hold skal mødes igen 10. maj, hvor OB tager imod i Odense.

Brøndby ligger på femtepladsen med 43 point - tre point færre end Esbjerg og to efter OB, mens FC Nordsjælland halter efter på sjettepladsen.

Tirsdagens kamp i Esbjerg fik en livlig start, da hjemmeholdets topscorer, Joni Kauko, efter bare et minut blev spillet fri i feltet, men skarpheden svigtede for finnen, som sendte bolden langt over mål.

Der stod en kraftig blæst på langs af banen på stadion i Esbjerg, hvilket gjorde det svært for begge hold at spille pænt og poleret.

Efter en svær start kom OB bedre med, og den ganske jævnbyrdige første halvleg endte uden scoringer.

I størstedelen af anden halvleg sad OB på det meste, men det var sparsomt, hvad der blev skabt af store chancer.

OB’s Casper Nielsen kom til en god afslutning efter godt en time, inden Bashkim Kadrii fem minutter senere sparkede på stolpen.

Begge hold kom et par gange tæt på i kampens afslutning, særligt Esbjergs indskiftede angriber William Møller, som helkiksede i en ellers helt fri position tæt på mål.