OB fik ét point i Horsens

Et OB-mandskab i undertal tabte lørdag to point i kampen om medaljer, da holdet spillede 2-2 mod Horsens. Fynboerne kom bagud allerede efter to minutter.

Underholdningen kunne selv ikke den største pessimist blandt de knap 4000 tilskuere på Forum Horsens Stadion klage over lørdag eftermiddag, da OB kom på besøg i SAS Ligaen.

Allerede inden de sortklædte fynboer nåede at røre bolden, sad norske Atle Roar Håland uden for banen med et rødt kort, og lystavlen viste 1-0 til Horsens på mål af Henrik Hansen.

Horsens startede nemlig med at angribe i stedet for at spille bolden tilbage, da holdet gav bolden op, og få kombinationer sendte til sidst bolden frem i feltet til Gilberto Macena, der i duel med Atle Roar Håland faldt i feltet. Straffespark, rødt kort og
1-0.

De 10 resterende OB'ere på banen lod sig dog ikke slå ud af det overraskende mål, og da spillerne tog en pause efter 45 minutter, havde Djiby Fall og Hans Henrik Andreasen sørget for en 2-1-føring til medaljebejlerne fra Fyn.

I anden halvleg overlod en flok trætte gæster alt spil til hjemmeholdet, der efter et længere pres modtog belønningen i form af en scoring til 2-2. Endnu engang signeret af midtbanemanden Henrik Hansen.

Dermed kan FC København mandag bringe sig foran med tre point i kampen om bronzemedaljerne, når holdet hjemme tager imod SAS