OB fik heldig sejr

AB tabte søndag sin 11. superligakamp i træk og cementerede dermed holdets sidsteplads i tabellen. Men de 5337 tilskuere på Odense Stadion fik spænding til det sidste, og det var med hiv og sving, at OB, på et mål af Mwape Miti, fik hevet en 1-0-sejr hjem.  

-

AB tabte søndag sin 11. superligakamp i træk og cementerede dermed holdets sidsteplads i tabellen.
Men de 5337 tilskuere på Odense Stadion fik spænding til det sidste, og det var med hiv og sving, at OB, på et mål af Mwape Miti, fik hevet en 1-0-sejr hjem.  

Jublende lykkelig træner
\"Jeg er jublende lykkelig over sejren, og jeg må ærligt indrømme, at jeg sad med hjertet oppe i halsen den sidste halve time\", sagde OB-træner Uffe Pedersen efter kampen.  

Og det havde han også god grund til, for AB pressede fynboerne i bund, og Brian Gellert havde to gyldne muligheder for at sikre akademikerne det ene point, men i begge tilfælde afsluttede han lige på Martin S. Jensen.  

\"Det lå selvfølgelig et eller andet sted i baghovedet, at hvis jeg satte den her ind, ville vi endelig få point. Og når man tænker sådan, scorer man bare ikke\", konstaterede Gellert lige efter slutfløjtet.  

/ritzau/

Oversigt

    Oversigt