OB fik remis i Horsens

AC Horsens vadede i store chancer i hjemmekampen mod OB, men misbrugte dem alle og måtte nøjes med 0-0.

AC Horsens havde chancer nok, men kunne ikke score, og så endte hjemmekampen mod OB i Alka Superligaen 0-0.

Som ventet var OB mest på bolden i søndagens opgør, men Horsens var godt organiseret og gav meget lidt plads til gæsterne.

Efter en chancefattig første halvleg havde Horsens en håndfuld store muligheder efter pausen, men det kneb med skarpheden og effektiviteten.

Første halvleg var en jævn affære, hvor OB havde bolden det meste af tiden, men fynboerne havde dog meget svært ved at komme igennem den kompakte Horsens-defensiv.

Foruden et par tidlige forsøg på frispark var første halvleg en chancefattig omgang. Den største chance faldt til Horsens, da bolden sprang rundt i OB-feltet, men nettet kom ikke til at blafre før pausen.

Ti minutter inde i anden halvleg burde Horsens have taget føringen. Jonas Thorsen var pludselig helt fri ved bageste stolpe, men sparkede utroligt nok over fra meget kort afstand.

Horsens dominerede i anden halvleg, der var spækket med store chancer til hjemmeholdet. Chance på chance blev dog misbrugt, og kampen endte 0-0, hvilket hjemmeholdet kan være mindst tilfreds med.

Resultatet betyder, at de to hold fortsat ligger i tæt kamp om pladserne i mesterskabsslutspillet med OB lige udenfor top-6 og Horsens indenfor.