OB fik uafgjort

1-1 i Odense var nok til, at Brøndby for en gangs skyld kunne lægge yderligere afstand til FC København i toppen af Superligaen.

-

Odense, søndag /ritzau/

Brøndby lagde yderligere afstand i toppen af Superligaen via 1-1 i søndagens sene kamp ude mod OB. Johan Elmander bragte gæsterne foran allerede efter to minutter, mens Alexander Aas skramlede udligningen ind 12 minutter senere.

Med det ene point i Odense har Michael Laudrups tropper fem point ned til FC København på andenpladsen. For efter syv sejre på stribe gik den ikke længere for FCK, da holdet overraskende tabte 0-1 til Silkeborg hjemme i Parken. Peter Degn scorede jydernes sejrsmål efter 25 minutter, mens FCK\'s Lars Jacobsen pådrog sig rødt kort 12 minutter før tid.

De tidlige kampe bød også på hjemmebanenederlag til FC Midtjylland, som tabte 1-2 til Viborg, der for alvor åbnede kampen om bronzemedaljerne. I bunden hænger FC Nordsjælland fast under stregen efter 1-3 ude mod Esbjerg, mens bundgyseren mellem Randers FC og Herfølge sluttede 1-1.