OB fik uafgjort i superligapremiere

Esbjerg og OB spillede 2-2 i en intens premierekamp, hvor Esbjerg førte 2-0, men glemte at lukke kampen.

-

Esbjerg, tirsdag /ritzau/

Esbjerg og OB spillede tirsdag 2-2 i sæsonens første kamp i Superligaen.
Der var blot spillet otte minutter, da Jan Kristiansen med et pragtmål bragte Esbjerg på 1-0. Kolja Afriye havde både tid og plads til at finde Jan Kristiansen bagest i OBs straffesparkfelt. Kristiansen kvitterede for den gode aflevering ved at helflugte bolden i nettet bag Arek Onyszko - en scoring,
der givetvis vil kandidere til at være en af sæsonens flotteste.

Fredrik Berglund øgede til 2-0, men kort inde i anden halvleg bragte Søren Berg spændingen tilbage i kampen med sit reduceringsmål. Efter 66 minutter kom udligningen, da Søren Berg med en hård tværpasning tvang Tommy Løvenkrands til at sende bolden i eget net.