I det fynske folks tjeneste

OB fik uafgjort på udebane

OB's træner Lars Olsen blev overrasket over, at Dinamo Minsk var meget defensivt indstillet i UEFA Cup-kampen. Han tror på samlet fynsk sejr efter uafgjort 1-1.

En defensiv hviderussisk 4-5-1-opstilling var ikke lige, hvad OB-træner Lars Olsen havde forventet, da han og holdet tog hul på det første opgør i sidste runde af UEFA Cup-kvalifikationen mod Dinamo Minsk.

Men selv om hjemmeholdet tilspillede sig et par gode kontrachancer og endda kom foran et kvarter før tid, lykkedes det ikke at holde fynboerne fra scoring. Forsvarsklippen Ulrik Laursen gik i dommerens overtid med frem i et angreb og fik med et langskud fremskaffet den udligning, som Lars Olsen mente, at OB havde fortjent.

- På baggrund af spil og chancer er det helt i orden. Selv om det blev en hektisk afslutning, så kontrollerede vi kampen det meste af vejen igennem, sagde Olsen, der havde roser til sine indskiftere, Peter Nymann og Srdjan Radonjic, der var med til at sætte tryk på hviderusserne til sidst.

Hvad angår forventningerne til returkampen, var der ikke så meget slinger i valsen.

- Vi skal gå videre. Der er en verden til forskel på 0-1 og 1-1. Nu er de tvunget til at gå frem på et eller andet tidspunkt, og det skal vi straffe, lød det kontante svar fra Olsen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.