I det fynske folks tjeneste

OB fløj til Madrid

Efter en begivenhedsrig tirsdag med tre fyringer i OB mødte spillerne og den midlertidige cheftræner Uffe Pedersen onsdag formiddag op i Odense Lufthavn klar til afgang mod Madrid.

OB-spillerne klar til afgang mod Madrid.

Torsdag aften spiller OB den første vigtige kamp i Europa League. Modstanderen er Getafe.

OB-spillerne blev kørt i bus til Odense Lufthavn i Beldringe. Inden afgang fangede TV 2/Fyn anfører Chris Sørensen og ny cheftræner Uffe Pedersen.

Tempo til forskel

- Vi så dem på dvd i går, og der er et vist tempo til forskel fra den hjemlige liga, så vi skal omstille os på at komme under pres i store dele af kampen. Men vi skal tage det som en oplevelse og vise, at vi har et godt fodboldhold i Odense, siger anfører Chris Sørensen.

På spørgsmålet om, hvilken betydning det får, at OB skiftede træner i går, siger anføreren:

- Man laver ingen drastiske ændringer på to dage, men nu skal vi lige have hovederne lidt på plads, og så skal vi ned og fokusere på fremtiden, og fremtiden er, at vi har seks kampe i september, og der er det vigtigt, at fokuseringen ligger på de kampe og de 24 mennesker, der er i truppen for at få de bedste resultater.

Topklassehold

- Vi skal forholde os til, at det er et europæisk topklassehold, og vi tror da ikke vi skal ned og styre begivenhederne dernede. Vi skal forsvare os ordentligt og have nogle strategier klar, så vi kan lave et mål, siger cheftræner Uffe Pedersen inden afgangen til Madrid.

Loyale Viggo

- Viggo Jensen har meget loyalt afleveret alt det materiale han har fra den observation han har været nede og lave, og så har de været vist i fjernsynet nogle gange, så vi kan sagtens forberede os på holdet. Det er lige så vigtigt at forberede sit eget hold, siger Uffe Pedersen, der erkender, at han ikke kan nå at sætte sit fingeraftryk på holdet.

Assistenttræner Viggo Jensen blev som bekendt fyret sammen med cheftræner Lars Olsen og sportsdirektør Kim Brink.