OB-flop er på vej til FCK

Midtbanespilleren Christian Bolaños fra Costa Rica er på vej til FC København. Det bekræfter spillerens norske arbejdsgiver, Start Kristiansand.

Det danske mesterhold i fodbold FC København jagter det tidligere OB-flop Christian Bolaños, der er en af de mest ombejlede spillere i den norske Tippeliga, hvor costaricaneren tørner ud for Start Kristiansand.

Det bekræfter den norske klub.

- Der er kommet et bud på Cristian, men han er fortsat Start-spiller. Vi skal tage stilling til, om vi vil begynde forhandlingerne med FC København, siger Start-direktør Sveinung Hovstad til VG.

Christian Bolaños kender også til interessen.

- Alle ønsker at prøve lykken i Champions League, men jeg ved ikke, om det bliver til noget. Det er forretning, og alt er selvfølgelig muligt. Det er en stor mulighed for mig, siger den 26-årige costaricaner.

Sveinung Hovstad siger, at budet er på over fem millioner norske kroner, svarende til over 4,5 millioner danske kroner.

- Vi er et stykke fra hinanden, og jeg aner ikke, om Bolaños bliver solgt eller ej. Vi skal i hvert fald vurdere tilbuddet. Fristen er tirsdag kl. 24, når transfervinduet lukker, siger Start-direktøren.

Christian Bolaños spillede i OB fra sommeren 2007 og halvanden sæson frem, inden han blev solgt til Start, fordi han aldrig slog til hos fynboerne. Men i Norge har Christian Bolaños haft kæmpe succes.

Starttilskuerne er dog ikke glade for, at Christian Bolaños er på vej væk. Derfor blev Christian Bolaños søndag aften mødt med buh-råb af Start-fansene, selvom han bragte Start foran med 1-0 over Rosenborg, som endte med at vinde ligakampen med 3-2.

"Money, money, money", sang tilhængerne.

- Det griner jeg bare ad. Jeg siger ikke noget dårligt om fansene, så jeg ved ikke, hvorfor de siger de ting om mig, siger Christian Bolaños.

Oversigt

    Oversigt