I det fynske folks tjeneste

OB-flop er på vej til FCK

Midtbanespilleren Christian Bolaños fra Costa Rica er på vej til FC København. Det bekræfter spillerens norske arbejdsgiver, Start Kristiansand.

Den tidligere OB'er Christian Bolanos er nu på vej til FC København.

Det danske mesterhold i fodbold FC København jagter det tidligere OB-flop Christian Bolaños, der er en af de mest ombejlede spillere i den norske Tippeliga, hvor costaricaneren tørner ud for Start Kristiansand.

Det bekræfter den norske klub.

- Der er kommet et bud på Cristian, men han er fortsat Start-spiller. Vi skal tage stilling til, om vi vil begynde forhandlingerne med FC København, siger Start-direktør Sveinung Hovstad til VG.

Christian Bolaños kender også til interessen.

- Alle ønsker at prøve lykken i Champions League, men jeg ved ikke, om det bliver til noget. Det er forretning, og alt er selvfølgelig muligt. Det er en stor mulighed for mig, siger den 26-årige costaricaner.

Sveinung Hovstad siger, at budet er på over fem millioner norske kroner, svarende til over 4,5 millioner danske kroner.

- Vi er et stykke fra hinanden, og jeg aner ikke, om Bolaños bliver solgt eller ej. Vi skal i hvert fald vurdere tilbuddet. Fristen er tirsdag kl. 24, når transfervinduet lukker, siger Start-direktøren.

Christian Bolaños spillede i OB fra sommeren 2007 og halvanden sæson frem, inden han blev solgt til Start, fordi han aldrig slog til hos fynboerne. Men i Norge har Christian Bolaños haft kæmpe succes.

Starttilskuerne er dog ikke glade for, at Christian Bolaños er på vej væk. Derfor blev Christian Bolaños søndag aften mødt med buh-råb af Start-fansene, selvom han bragte Start foran med 1-0 over Rosenborg, som endte med at vinde ligakampen med 3-2.

"Money, money, money", sang tilhængerne.

- Det griner jeg bare ad. Jeg siger ikke noget dårligt om fansene, så jeg ved ikke, hvorfor de siger de ting om mig, siger Christian Bolaños.