OB fører Superligaen

Superligaen føres nu af OB på en bedre målscore end dagens modstander, AaB, der måtte indkassere et nederlag på 0-3 i Odense, hvor Kenneth Møller Pedersen stod for fynboernes to første scoringer.

-

Allerede efter seks minutters spil måtte både OB\'s Jan Sønksen og AaB\'s Bård Borgersen udgå, fordi de ved en hovedstødsduel slog hovederne så voldsomt, at de ikke var i stand til at spille videre.

To scoringer af Pedersen
Inden AaB fik genetableret sit forsvar fik Søren Berg splittet det nordjyske forsvar så meget, at Kenneth Møller Pedersen kunne modtage en frispilning tæt på mål og gøre det til 1-0.

Derefter overtog AaB spillet og kun flotte redninger af OB\'s Karim Zaza forhindrede nordjyderne i at udligne.

Efter 62 minutters spil blev det i stedet til 2-0 til OB efter kontraspil og en flot flugtning af Kenneth Møller Pedersen.
Og kort før tid blev det så 3-0 ved Fernando Derveld.

OB rykker op på førstepladsen i Superligaen foran netop AaB på grund af bedre målscore.

6430 tilskuere overværede kampen på Odense Stadion.