OB forlænger Brøndby-nedtur med 3-0-sejr

OB vandt 3-0 ude over kriseramte Brøndby, som klæber fast til sidstepladsen i Superligaen.

Nedturen fortsætter for Brøndby, der efter søndagens 0-3-nederlag på hjemmebane til OB fortsat indtager Superligaens sidsteplads.

Rasmus Falk, Emil Larsen og Hans Henrik Andreasen forlængede med en scoring hver problemerne for Brøndby, der nu er uden sejr i mere end tre måneder.

Falk åbnede allerede målfesten efter fem minutter, men den hurtige scoring fik samtidig gæsterne til at trække sig tilbage på banen.

Selv om det hele virkede lidt tilfældigt i Brøndbys offensiv, så kom Auri Skarbalius' mandskab til masser af chancer. Men hver gang svigtede kynismen.

Mike Jensen tog en solotur efter en halv time og trak ind i banen, men OB-målmand Mads Toppel fik lige nøjagtig fingerspidserne på det fornemme skudforsøg.

Efter pausen var Dario Dumic tæt på at dirigere et hovedstød over målstregen, men OB's Michael Silberbauer fik reddet på målstregen.

Også Simon Makienok burde have scoret, da han fik fumlet sig fri få meter fra mål. Helt uforståeligt fik den lange Brøndby-angriber sendt bolden forbi mål.

Med typer som Rasmus Falk, Emil Larsen og Bashkim Kadrii var der langt mere drev og fart over OB, og de mange kontraangreb burde være udnyttet langt bedre.

Emil Larsen havde misbrugt flere gode muligheder, da han efter en times spil øgede til 2-0 og reelt lukkede kampen.

Brøndbys Dario Dumic blev udvist i slutfasen for en tackling bagfra på Rasmus Falk, og lidt senere kunne indskiftede Hans Henrik Andreasen i overtiden øge til 3-0.

OB har med sejren 22 point på Superligaens sjetteplads, mens Brøndby er sidst med ni point efter 15 spillerunder.