OB forlænger med guldfuglen Falk

Superligaklubben OB har forlænget samarbejdet med Rasmus Falk, så kontrakten gælder frem til sommeren 2016.

OB har ikke tænkt sig at lade Rasmus Falk forlade klubben i utide, og derfor har fynboerne forlænget samarbejdet med et år mere, så kontrakten nu gælder frem til sommeren 2016.

I dette efterår har Rasmus Falk markeret sig som en af de store profiler i Superligaen, og den 20-årige offensivspiller kan nu se frem til at fortsætte sin udvikling hos OB i de næste tre og et halvt år.

OB's sportsdirektør, Poul Hansen, mener, at Rasmus Falk er en usædvanlig talentfuld spiller.

- Vi er ualmindeligt glade for at have Rasmus i truppen. Han er på alle måder en af vores egne, og sådan betragter vores fans ham også, siger Poul Hansen til klubbens hjemmeside.

Rasmus Falk kom til OB fra fynboernes samarbejdsklub Middelfart i de tidlige ungdomsår, og han har siden gjort sig bemærket med sin gode teknik og spilforståelse.

- Den udvikling, han har været igennem i den seneste periode, er helt enestående.

- Rasmus har haft sine udfordringer i forhold til sygdom og skader i starten af 2012, men han har med stor fornuft og modenhed sørget for at passe på sig selv.

- Og det har helt sikkert været stærkt medvirkende til, at han i efteråret har fået sit helt store gennembrud, siger Poul Hansen.

De mange skader har også betydet, at Rasmus Falk har meldt fra til ligalandsholdets tur til USA i januar. Den nye OB-kontrakt skaber tilfredshed hos Rasmus Falk.

- Jeg har ingen intentioner om at forlade OB foreløbig. Det viser jeg også ved at skrive under på en ny aftale, lyder det fra Rasmus Falk.

- Jeg vil rigtig gerne vinde titler med OB, og det er også en af grundene til forlængelsen. Vi har et rigtig stærkt hold nu og en god stab omkring truppen, så det er perfekt for mig, fortsætter OB'eren.

Rasmus Falk er indtil videre noteret for 70 kampe og 10 scoringer for OB.

Oversigt

    Oversigt