I det fynske folks tjeneste

OB forlænger med Kadrii

OB har nu papir på offensivspiller Bashkim Kadrii frem til sommeren 2015.

- Bashkim Kadrii har gennemgået en fantastisk udvikling i OB. Det er en spiller, vi tror rigtig meget på, derfor er jeg naturligvis glad for, at vi er blevet enige om en forlængelse. Mens han har været i OB, har han spillet sig på både U21-landsholdet og fået debut for A-landsholdet. Han er en af fremtidens spillere, han er målfarlig, han kan spille flere pladser og han kan drible - en rigtig moderne spiller. Han fighter altid og er både målscorer og oplægger, så vi glæder os rigtig meget til fortsættelsen af samarbejdet og til at opleve Bashkims videre udvikling på tætteste hold, siger sportsdirektør Poul Hansen.

Også hovedpersonen selv er glad for at have forlænget kontrakten med yderligere et år.

- Jeg er superglad for at være her, og jeg har følt at jeg har udviklet mig meget, siden jeg kom. Den udvikling vil jeg gerne fortsætte, så jeg er glad for at forlænge med et år. Jeg har fået en fantastisk tillid fra klubben og træneren, som gør, at jeg har lyst til at være her endnu længere. Og fansene har taget rigtig godt imod mig fra første minut, og det har været med til at give en masse moral og selvtillid. Ambitionen er at vi som klub kommer op i toppen og får medaljer igen, og hvis de på et tidspunkt kan blive af guld, vil det være helt fantastisk, siger Bashkim Kadrii.

Bashkim Kadrii kom til klubben i 2010 fra B93, og blev hurtig fast mand på førsteholdet. Han har foreløbig spillet 55 kampe og scoret syv gange for OB.

Ved du noget? Så send os et tip