OB forlænger med Toppel

OB har forlænget kontrakten med målmand Mads Toppel frem til sommeren 2013.

I løbet af efteråret har den 29-årige målmand erobret pladsen som førstevalg i fynboernes mål fra tyske Stefan Wessels.

- Jeg har arbejdet hårdt for at være klar, når chancen bød sig, og det har vist sig at være godt investeret arbejde. Men jeg ved også godt, at der skal kæmpes hårdt for at bevare pladsen, og at der altid vil være skarp konkurrence om målmandsposten i OB. Det er kun sundt, og det glæder jeg mig til i fremtiden også, siger Toppel til ob.dk.

Mads Toppel fik allerede som ung målmand sin debut i OB, og efter at have repræsenteret en række andre klubber i såvel Danmark som Norge, vendte Toppel tilbage til Ådalen i begyndelsen af 2011.

- Vi er meget tilfredse med, at det er lykkes os at lave en ny aftale med Mads. Han har præsteret på et højt niveau, og han har arbejdet stenhårdt for det. Vi forlænger med en fynsk målmand, der først og fremmest er rigtig dygtig, og som gennem hårdt arbejde og en meget ydmyg tilgang til opgaven har løftet sit niveau, siger OBs sportsdirektør Poul Hansen til ob.dk.

29-årige Mads Toppel har spillet 16 kampe i OB-trøjen. Ud over OB har karrieren bragt ham til B1909, Randers, Næstved og Tromsø.

Læs mere på ob.dk

Oversigt

    Oversigt