OB-forsvarer ærgrer sig over dumt mål

Daniel Høegh erkendte, at kommunikationen mellem ham og Jesper Christiansen burde have været bedre.

OB's forsvarsspiller Daniel Høegh og målmand Jesper Christiansen kom i fokus otte minutter før pausen, da OB-defensiven kludrede i det og nærmest forærede et mål til Nicklas Helenius, da AaB kom foran 2-1.

- Vi blev fanget og havnede i undertal. Så var han (Helenius, red.) i ryggen på mig, og jeg hørte ikke, at Jesper kom ud.

- Så fik jeg prikket bolden ind på foden af Jesper. Det var bare ikke godt nok. Sådan et mål måtte vi ikke lukke ind, siger Daniel Høegh.

- Det mål kunne sagtes være undgået med en bedre kommunikation mellem Jesper og mig. Om Jesper skulle blive inde, eller jeg skulle være mere vågen, det er svært at sige, før jeg har set situationen igen.

Daniel Høegh mener, at OB skal være glad for det ene point efter Cedric N'Koums udlignede mål i kampens overtid. Og det er cheftræner Troels Bech da også.

- Med det meget sene tidspunkt at udligne på, så er man da heldig. Også når vi var ved at løbe tør for chancer. Jeg synes, at vores bedste periode af kampen var til sidst, hvor vi skabte flest chancer, siger Troels Bech.

Han synes ikke, at spillerne leverede det, som han forventer af dem.

- Vores gode perioder var for korte. I de gode perioder fik vi ikke skabt de antal chancer, vi er vant til. Derfor følte modstanderen sig nok ikke truet nok af os.

- Det må være næste skridt for os, og det vil nok gøre det lidt nemmere for os at vinde, siger han.

Oversigt

    Oversigt