OB fuldender comeback i drama mod FCM

OB vendte 0-2 til 3-2-sejr i en dramatisk topkamp mod FC Midtjylland. Espen Ruud blev matchvinder kort før tid.

OB fik holdets fjerde sejr i træk, da fynboerne leverede et imponerende comeback med en sejr på 3-2 over FC Midtjylland.

Med tre scoringer efter pausen fik OB indhentet gæsternes føring på 2-0, da Ken Ilsø og Mikkel Thygesen have bragt gæsterne på kurs mod de tre point i topkampen.

Fynboerne havde det svært i kampens indledning med unge Daniel Høegh, der vikarierede i forsvaret.

Allerede efter ti minutter udnyttede FC Midtjylland usikkerheden til at bringe sig foran, da Ken Ilsø snittede et indlæg fra Mikkel Thygesen i mål.

10 minutter inde i halvleg blev det også 0-2 til midtjyderne, da anfører Mikkel Thygesen kanonerede et frispark op i målhjørnet fra cirka 30 meters afstand.

Men fynboerne svarede prompte igen, og på bare 10 minutter havde Peter Utaka og et midtjysk selvmål af Erik Sviatchenko bragt balance i regnskabet.

Herefter stod der OB på det hele, og man fornemmede, at skulle der findes en vinder, så måtte det være hjemmeholdet.

Og få minutter før tid fuldendte 100-kampsjubilaren, Espen Ruud, et mindeværdigt OB-comeback, da han hamrede en løs bold i nettaget til 3-2.

Det blev den sidste scoring i en af sæsonens mest underholdende kampe, og sejren betyder, at fynboerne nu ligger alene på andenpladsen efter suveræne FC København.