OB går efter topplacering

OB var heldig, da de søndag på udebane besejrede Brøndby med 2-1. Men den heldige sejr har alligevel skabt masser af selvtillid og forventninger om en topplacering. Se fotos fra OBs træning mandag

Zaza stod over ved træningen mandag

OB var heldig, da de søndag på udebane besejrede Brøndby med 2-1. Men den overraskende sejr har alligevel skabt masser af selvtillid og forventninger om en topplacering.

"Vi havde i forvejen en god portion selvtillid, men nu har vi fået en fantastisk selvtillid". Sådan lyder vurderingen fra træner Troels Bech, da OB mødte frem til mandagstræning efter den flotte superligadebut på Brøndby Stadion.

Både OB, Brøndby og de fleste sportsaviser er enige om, at den fynske superligaklub var drønheldig med sejren over Brøndby. Men det kunne på ingen måde ødelægge den gode stemning ved mandagstræningen.

Stemningen var ganske afslappet og humøret helt i top, da superligatruppen mandag formiddag var samlet til Dyreskuepladsen i Odense ovenpå superligadebuten søndag.

"Nu kan vi kigge op ad i tabellen, og jo flere kampe vi vinder, jo færre hold er der at kigge på. Jeg tror, at vores muligheder for at få en topplacering er blevet meget bedre", siger Troels Bech.

OB-sejren kom i hus, da forward Søren Andersen vippede bolden ind til 2-1 i dommerens overtid. Forud var gået en sandt bombadement mod OBs mål i store dele af 2. halvleg. Men OB-målmand Karim Zaza tog alle skud på mål, og sikrede dermed sig selv den bedst tænkelige debut på OBs superligahold.

"Jeg er naturligvis tilfreds med min indsats, og det giver mig selvtillid til de næste kampe, når det går så godt", siger Karim Zaza.

OBs næste kamp er mod Karim Zazas gamle klub FCK.

"Det kan da godt være at jeg vil være en anelse mere nervøs, når jeg går på banen. Men jeg føler at jeg er blevet mere moden siden jeg kom til OB, og jeg tror jeg er kommet over mine tidligere lidt svingende formkurve", siger Karim Zaza, som i øvrigt ikke deltog i mandagens træning på grund af en mindre hofteskade.

Oversigt

    Oversigt