OB gik ned mod slut

Mens Odense Boldklub kæmper med et rødt Midtfynsregnskab og et trist Danbillet-regnskab, er det, det hele gerne skulle handle om, selve fodbolden, begyndt at rulle igen. I torsdagens træningskamp mod Aab var der med 2-2 balance i regnskabet efter 90 minutter. Men der burde nok have været et fynsk overskud.

-

Mens Odense Boldklub kæmper med et rødt Midtfynsregnskab og et trist Danbillet-regnskab, er det, det hele gerne skulle handle om, selve fodbolden, begyndt at rulle igen. I torsdagens træningskamp mod Aab var der med 2-2 balance i regnskabet efter 90 minutter. Men der burde have været et fynsk overskud.

OB var nemlig foran med 2 - 0 indtil der var spillet 83 minutter. Men så spillede Dennis Siim for kort tilbage og Aab kunne udligne. I sidste minut fik Erik Bo Andersen så - ifølge OB\'s hjemmeside - heldigt tacklet bolden i mål til udligningen.

Søren Berg og Simon Jørgensen stod for de fynske scoringer i det 38. og det 66. minut. Trods en god kamp med lovende takter var de odenseanske spillere temmelig skuffet over resultatet.

Oversigt

    Oversigt