I det fynske folks tjeneste

OB håber på 10.000 tilskuere

Billetsalget til OB's UEFA-cupkamp torsdag aften går fotsat trægt. Der er i forsalg solgt lidt over 8000 billeter. OB havde håbet på større interesse.

- Det er ærgeligt, men fynboerne er måske ved at være lidt mætte. vi har spillet lige så mange kampe dette efterår, som vi plejer at spille på en hel sæson, siger kommunikationschef Peter Hørlüch.

Puljens bedste hold

Det er ellers et stjernespækket fransk hold, der klokken 20.45 løber ind på Odense Stadion. Lens har flere landsholdsspillere fra Europa og Afrika på holdet, og ifølge OB er klubben uden tvivl puljens stærkeste.
 
- Fransk fodbold siger åbenbart ikke fynboernes så meget. Og det er synd for holdet er meget stærkt og velspillende, siger Peter Hørlück.

Trods det beskedne billetsalg forventer OB at omkring 10.000 tilskuere vil være på plads på trubunerne, når kampen fløjtes igang. Blandt dem er omkring 250 franskmænd, som kommer i biler og busser fra Lens. 

Hvis OB vinder har fynboerne gode chancer for at gå videre i turneringen, men det kræver at de andre kampen i puljen arter sig til OBs fordel.