OB halter i topstriden

OB mistede et skridt i topstriden, da de søndag måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Esbjerg i en kamp, som hjemmeholdet burde have vundet.

Trods overvægt i spil og chancer kunne OB ikke besejre Esbjerg, da de to hold søndag tørnede sammen i SAS Ligaen.

De 10.006 tilskuere på Fionia Park i Odense så et hjemmehold, der pressede på fra starten. Alligevel var det Esbjerg, som kom foran efter ni minutters spil, da OB-forsvaret tog en kollektiv blunder, og Jesper Bech kunne sparke en returbold i et tomt mål.

Herefter havde OB masser af chancer, men hjemmeholdet måtte vente til ti minutter inde i anden halvleg, før den forløsende udligning kom. Pludselig var Mads Timm helt fri midt for Esbjergs mål, og han satte sikkert bolden ind bag Lars Winde.

Efter scoringen gik luften lidt ud af OB-ballonen, og dermed kunne Esbjerg tage et point med hjem til Vestjylland.

De to hold tørner sammen igen allerede næste søndag på Blue Water Arena i Esbjerg. Inden da skal OB torsdag forsøge at besejre tjekkiske Sparta Prag og kvalificere sig til UEFA Cup'ens gruppespil.