OB har solgt Dalgas

OB fans kommer ikke til at se Kasper Dalgas i den blå/hvide trøje igen. Superligaens topscorer er nemlig blevet solgt til Brøndby IF med øjeblikkelig virkning. På kun et år i Odense nåede Kasper Dalgas at blive en af fynboernes foretrukne fodboldspillere.

-

OB fans kommer ikke til at se Kasper Dalgas i den blå/hvide trøje igen. Superligaens topscorer er nemlig blevet solgt til Brøndby IF med øjeblikkelig virkning. På kun et år i Odense nåede Kasper Dalgas at blive en af fynboernes foretrukne fodboldspillere

Kom sidste sommer
Kasper Dalgas kom til Odense i sommeren 2001, hvor OB købte ham fra Vejle Boldklub. Den gang skrev Dalgas en fire-årig kontrakt med OB. Men en fjerdedel inde i kontraktperioden blev han altså solgt til de danske mestre i Brøndby.

Glæder sig til at starte op i Brøndby
\"Jeg har været bekendt med Brøndbys interesse i et stykke tid. Det er gået meget stærkt det sidste døgn. Jeg har haft en kort samtale med Michael Laudrup og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg glæder mig meget til at starte op i Brøndby. Det er en klub med store traditioner, en god trup og helt enestående fans\", siger Kasper Dalgas.

Vil ikke ud med prisen
OB\'s sportsdirektør Lars Høgh vil ikke ud med, hvad dagsprisen for en superliga topscorer er. \"Vi fik et godt tilbud og vi synes at vi har gjort en god handel. Vi har solgt en spiller som vi selv har været med til at udvikle og nu ønsker vi ham held og lykke\", siger han til TV2/FYN.

Kasper Dalgas passer perfekt
Brøndbys cheftræner Michael Laudrup glæder sig også meget over handlen. \"Kasper Dalgas er en glimrende og alsidig offensiv spiller, der passer perfekt til vores trup og den måde vi gerne vil spille på. Jeg har håbet på, at det kunne lykkes at opnå enighed med OB og Kasper allerede her fra sæsonstarten og derfor er jeg selvfølgelig glad for at det er lykkedes, lige inden det for alvor går løs med turneringerne.

39 kampe - 24 mål
Kasper Dalgas nåede at spille 39 kampe i OB\'s farver og scorede 24 mål. I en afstemning blandt klubbens fans stemte næsten halvdelen på Kasper Dalgas som den ene halvdel af OB\'s angrebsduo. De må nu stedet se Dalgas løbe den anden vej i Brønbys blå og gule farver, når han allerede fra fredag begynder træningen på Vestegnen.

Oversigt

    Oversigt