OB henter Demba-Nyrén

SAS Liga-klubben OB har mandag købt angriberen Njogu Demba-Nyrén fra den norske klub Brann Bergen. Samtidig skifter David Nielsen til den norske klub.

Efter længere tids spekulationer, bytter OB og Brann angribere. OB henter Njogu Demba-Nyrén, mens David Nielsen samtidig skifter til den norske Tippeliga-klub.

OB har skrevet kontrakt med den svensk-gambiske angriber frem til sommeren 2012.

- Vi har skærpet konkurrencen i forreste geled markant, og samtidig har vi sikret os en større bredde. Demba-Nyrén er en komplet angriber, der kan meget på egen hånd. Han har givet problemer for samtlige forsvar i SAS Ligaen, og han var en frygtet angriber i Esbjerg, siger direktør Kim Brink i en pressemeddelelse.

Den tidligere Esbjerg-spiller mangler at bestå lægetjekket i Odense, før handlen er endeligt på plads.

Det samme skal David Nielsen i Bergen. Den danske angriber ragede sidste år uklar med OB efter sin kontroversielle selvbiografi, hvor angriberen indrømmede, at han med vilje havde forsøgt at tabe en fodboldkamp.

- Vi har diskuteret indgående med David Nielsen om hans omdømme i forhold til det, han har skrevet og gjort. Men vi har også spurgt de ansvarlige i Start og Strømsgodset og har kun fået positive tilbagemeldinger på David som type. Med dette som baggrund synes vi, at det er rigtigt at tilbyde ham en kontrakt hos os, siger Brann-direktør Bjørn Dahl til Branns hjemmeside.

David Nielsen, der har underskrevet en kontrakt til sommeren 2010, har tidligere optrådt i norsk fodbold for Start og Strømsgodset.

Oversigt

    Oversigt