OB henter målmanden Jesper Christiansen

Superligaklubben OB tegner kontrakt med den tidligere FCK-målmand Jesper Christiansen, som har fynsk fortid.

Den tidligere landsholdsmålmand Jesper Christiansen vender tilbage til OB, hvor han tilbragte et par sæsoner før årtusindeskiftet.

Jesper Christiansen, der er bedst kendt for en række gode sæsoner i FC København, får en kontrakt for tre og et halvt år i den fynske superligaklub.

- Jesper Christiansen er en målmand, der både har en enorm rutine og erfaring fra både landshold og klubfodbold på højeste niveau.

- Som 33-årig er han i sin bedste alder som målmand, og han har stadig en enorm sult og store ambitioner, siger OB's sportsdirektør, Poul Hansen, i en pressemeddelelse.

Jesper Christiansen har spillet i den svenske klub IF Elfsborg siden 2010, da han skiftede fra FC København.

Den danske målmands faste plads i FCK blev i sæsonen 2009-10 erobret af svenske Johan Wiland, som dengang kom fra Jesper Christiansens nuværende klub IF Elfsborg.

- OB har haft et mindre godt efterår, men det ændrer ikke på, at OB skal kæmpe med i toppen, og det er en af mine store målsætninger at være med i toppen og at være med til at spille europæisk fodbold.

- Og så glæder jeg mig rigtig meget til at komme hjem til min gamle klub, hvor det hele i sin tid for alvor tog fart, siger Jesper Christiansen.

Mellem jul og nytår valgte OB at forlænge aftalen med målmand Mads Toppel. I den forbindelse gjorde Poul Hansen det klart, at tyske Stefan Wessels var en færdig mand på Fyn.

Wessels kontrakt med OB løber godt nok til sommer, men Poul Hansen kaldte det tidligere i januar urealistisk, at Wessels fortsætter i klubben på en ny kontrakt.

Jesper Christiansen nåede ifølge Elfborgs hjemmeside at spille 24 kampe på førsteholdet i den svenske klub. Målmanden vandt i sin tid i FC København fire danske mesterskaber med klubben.

Den 33-årige målmand kommer til at spille i trøje nummer et.

Oversigt

    Oversigt