OB henter måltyv i 2. division

Jeppe Hansen skal i den kommende sæson forsøge at spille sig på holdet i Superliga-klubben OB.

Fodboldklubben OB har hentet forstærkning til angrebet.

Superliga-klubben har skrevet kontrakt med den 24-årige Jeppe Hansen, som i sidste sæson scorede 14 gange for Næsby i 2. division vest.

- Jeppe er en stærk angriber, der i en længere periode har vist sin målfarlighed i 2. division, ligesom han har været med i flere reserveholdskampe for OB. Her har han vist en række kompetencer, som vi kan gøre brug af, siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, til klubbens hjemmeside.

- Det er klart, at der er stor forskel på 2. division og Superligaen, og derfor forventer vi ikke, at Jeppe scorer 14 mål for os i den kommende sæson.

- Men vi glæder os til at se ham intensivere sin udvikling, når han som fuldtidsprofessionel kan fokusere 100 procent på fodbold, og vi tror på, at Jeppe har potentialet til på sigt at gøre sig gældende på superliganiveau, siger sportsdirektøren.

Kontrakten på et år glæder Jeppe Hansen, som også i forrige sæson scorede 14 mål i 2. division vest. Dengang var det dog for Otterup.

- Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg er en hurtig angriber, der godt kan lide at lave mål, og så er jeg god i feltet.

- Lige nu er jeg tre uger bagud i træning, så det skal der bygges på fra starten, men jeg synes, det gik fint i første træning tirsdag. Så det er fedt, og jeg glæder mig bare helt vildt, siger angriberen.

Oversigt

    Oversigt