I det fynske folks tjeneste

OB henter midtbanetalent i Viborg

Jesper Hansen har været på indkøb i det jyske. kantspiller Lucas Jensen skifter til OB på en fireårig kontrakt.

Kantspilleren Lucas Jensen spiller foråret færdig i Viborg og skifter derefter til OB på en fireårig aftale.

Den unge Viborg-spiller Lucas Jensen skifter den grønne spilletrøje ud med superligarivalen OB's stribede efter denne sæson.

Den fynske superligaklub har fredag offentliggjort en fireårig aftale med den 19-årige kantspiller, der har været fast mand på det jyske mandskab, siden han var 17.

- Lucas er et stort talent, som vi glæder os til at se i den stribede trøje. Hans foretrukne position er på højrekanten, men han har også spillet både centralt og på venstrekanten, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

- Han har en god kombination af fysisk styrke og hurtighed, og det gør ham til en gennembrudsstærk spiller med mange offensive kvaliteter, lyder skudsmålet fra OB-direktøren.

Lucas Jensen, der stammer fra Holstebro, har spillet 16 kampe på diverse ungdomslandshold og var på banen i 16 kampe for Viborg i efteråret.

- Det føles på mange måder som det helt rigtige for mig at fortsætte karrieren i OB, siger Lucas Jensen.

- Jeg har været rigtig glad for at være i Viborg, og jeg vil selvfølgelig koncentrere mig 100 procent om Viborg gennem hele foråret. Det har altid betydet meget for mig, at jeg kan holde fokus og tage udfordringerne én af gangen.

- Så i foråret er det Viborg, der fylder alt, og så kan jeg fokusere på de spændende udfordringer, der venter mig i OB, når forårssæsonen er slut, siger Lucas Jensen.

Ved du noget? Så send os et tip