OB henter point i Randers

Randers dominerede klart mod OB, men brændte alt for mange chancer og måtte nøjes med 1-1.

Randers FC forsømte en oplagt mulighed for at rykke tilbage i Alka Superligaens top 3, da kronjyderne mandag aften måtte nøjes med 1-1 mod OB trods stor dominans.

På hjemmebane i Randers skabte Colin Todds mænd en række gode målchancer, men en kombination af dårlige afslutninger og stærkt målmandsspil af OB's Maksym Koval forhindrede sejren.

Til gengæld vil OB formentlig se kampen som en opmuntring, efter at holdet har lidt flere store udebanenederlag i efteråret.

OB-træner Kent Nielsen vil også glæde sig over, at angriberen Kenneth Zohore fortsatte sin gode periode og leverede en stærk præstation.

Det var den store forward, der med sit sjette sæsonmål bragte fynboerne foran efter 11 minutters spil, da han knoklede sig foran Mads Fenger og sendte Rasmus Falks præcise aflevering i nettet.

Men målet gav ikke OB'erne den håbede sikkerhed i spillet. Randers overtog hurtigt initiativet og satte gæsterne under et tungt pres.

Jonas Borring stod for udligningen efter en halv time, da OB-forsvaret glemte alt om den 193 centimeter lange kantspiller, som uhindret kunne pande bolden i mål efter frispark fra Erik Marxen.

Randers-spillerne burde have scoret flere gange yderligere, specielt efter pausen, hvor hjemmeholdet intensiverede presset.

OB's centrale midtbaneduo med Mohamed El Makrini og unge Jens Jakob Thomasen havde svært ved at skærme ordentligt af for forsvaret, og Myksym Koval måtte vise stærke reflekser for at redde sine pressede holdkammerater.

Især Mikael Ishak kunne have scoret mindst et par gange, men det blev ved 1-1 - et resultat, som Randers utvivlsomt vil føle som to spildte point.

Med 20 point rykker holdet en enkelt plads frem i tabellen, hvor Randers nu er nummer fem. OB har tre point færre på ottendepladsen.